Biosüsse Bio Tejcsokoládé

919 Ft

Bio Tejcsokoládé

A legjobb minőségű, osztrák kézműves Bio csokoládé

Teljes íz – teljesen cukormentesen! A csokoládéink kizárólag a természetesen édes Biosüssével vannak édesítve.

 

  •          BIO/ökológiai és fair trade
  •          Gluténmentes
  •          Fruktózmentes
  •          Cukormentes – hozzáadott cukor nélkül, a kalóriamentes Biosüssével édesítve
  •          Fogbarát

Glutén- és fruktózmentes, fogbarát és kevés szénhidrátot tartalmaz, melyek alkalmassá teszik a Biosüsse Csokoládét a glutén- és fruktózintoleranciával érintett személyek, diabéteszesek és mindazok számára, akik hangsúlyt fektetnek a kalóriaszegény táplálkozásra.

A legjobb minőségű, kézműves csokoládé finom olvadást és kerek ízt garantál. Most először ellenőrzött bio minősítésű és fair trade.

Krémes Bio tejcsokoládé. Élvezze ennek a klasszikus tejcsokoládénak az ellenállhatatlan ízét, amely kiváló minőségű, kizárólag ellenőrzött gazdaságból származó tejjel és finom kakaóval készül.

 

Magyarországi forgalmazását ellenőrizte: Biokontroll Hungária Zrt. HU-ÖKO-01

Kiszerelés:

40 g -os, táblás kivitel.

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Minőségét megőrzi:

A csomagolás hátoldalán található.

 

öko, vegán, porcukor, eritrit porcukor, biosüsse, bio, eritrit, bio eritrit, cukor alternatíva, fogyás, glikémiás index, inzulin,

Átlagos tápérték 100g termékben

Átlagos tápértek

40 g-os tábla

100 g-ban 

 Energia

811 kJ / 194 kcal

 2026 kJ / 484 kcal

 Zsír

18 g 

 45 g

 – amelyből telített zsírsavak

11 g

 28 g

 Szénhidrát

4,8 g

 12 g

 – amelyből cukrok

4,4 g

 11 g

 Fehérje

3,1 g

 7,9 g

 Só

0,11 g

 0,26 g

Allergének

A Biosüsse Tejcsokoládé mentes a következőktől:

  • Glutén
  • Tojás
  • Szezám

A Biosüsse Tejcsokoládé a következő allergéneket tartalmazza/tartalmazhatja:

  • Tej
  • Szója
  • Mogyorófélék
  • Mandula

Összetevők

Kakaóvaj*, Édesítő: eritrit* (Biosüsse ®), hengeres szárítással előállított TEJpor*, kakaómassza*.

A*-gal jelölt összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Kakaótartalom: legalább 39 %.