Sukrin Marcipán 200g

3 104 Ft

A hagyományos marcipán két összetevő, a mandula és a cukor megfelelő elegye.

Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette egészségeset adtunk hozzá.

A Sukrin Marcipán tápláló, ízletes és egy teljesen új szintre emeli a marcipán fogalmát.

A 28%-os rost-, és mindössze 8%-os szénhidrát tartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán kedvelők számára. És mert az összes üres-cukor kalória el lett távolítva, a kalóriatartalom is lecsökkent több mint 30 %-kal, a hagyományos marcipánhoz képest.

  •          Nincs hozzáadott cukor
  •          Természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van édesítve
  •          86%-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban
  •          Vegán

 

Kiszerelés:

200 g -os, műanyag fóliában, fém kapoccsal lezárva.

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Minőségét megőrzi:

A csomagolás hátoldalán található.

 

öko, vegán, porcukor, eritrit porcukor, biosüsse, bio, eritrit, bio eritrit, cukor alternatíva, fogyás, glikémiás index, inzulin,

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia 304 kcal
Fehérje 8 g
Szénhidrátok 28 g
 – amelyből poliolok 20 g
 – amelyből cukrok 3 g
 – nettó szénhidrát 8 g
Zsír 20 g
 – amelyből telített zsírsavak 2 g
0 g
Rost 28 g

 

Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal:

100 g marcipánban

 

kcal

fehérje

nettó szénhidrát

cukor

zsír

rost

SukrinMarcipán

307

8

8

3

20

28

Átlagos marcipán

476

8

59

58

22

3

Allergének

A Sukrin Marcipán mentes a következőktől:

  • Tej
  • Glutén
  • Tojás
  • Szezám
  • Szója
  • Mogyoró

A Sukrin Marcipán a következő allergéneket tartalmazza:

  • Mandula

Összetevők

Mandula (40%), édesítők (eritritol, stevia glikozid), izomalto oligoszacharid, oligofruktóz (élelmi rost), víz, kálium-szorbát (tartósítószer)