Euro formára préselt kockacukor – formacukor – Kistáska (20 db)

1 394 Ft

Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

GlikémiásIndex: 68

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Euro alakú formacukor a sikeres csapatmunka záloga!

A pénz a gazdagság, a bőség az értékesség szimbóluma, míg az euróról a közös egység, a közös érték, a közösségi értékteremtés jut elsőként eszünkbe. Lehet, hogy egyedül nem érnénk el akkora sikereket, mint amire csapatban képesek vagyunk. Összefogással az álmok valóra váltásának lehetősége elérhető lesz. 

A pénz szeretete és a gazdagságtudat fejlesztése, az önértékelés megerősítésére minden embernek csak a javára válhat. Ezt érdemes mindenféle módon erősíteni cégvezetőkben, üzleti partnerekben, családtagokban, vállalkozókban és alkalmazottakban. Az euro szimbóluma nem csak az anyagi gazdagságra és az érdekérvényesítő gondolkodásmódra utal. Ugyanúgy kifejezei az értékteremtést és a szellemi értékeket is.

EURO alakú formacukorral elérheted, hogy munkatársaid lelkesek maradjanak a sok munka ellenére! Elég hozzá egy emlékezetes kávézás!

Az érzések írják az emlékeket! Mindig azokra a pillanatokra emlékszünk jobban és élesebben, amelyekben megéltünk valamilyen fontos, meghatározó intenzív érzést! Miért ne tehetnénk emlékezetessé egy fontos üzleti tárgyalást, egy céges vacsorát, vagy akár csak egy megbeszélést partnereink, üzletfeleink számára?

Egy gesztus sokszor ezer szónál is többet ér! 

Egy kávé mellé helyezett euro alakú formacukorral kimutathatjuk az alkalmazottak részére, hogy mennyire értékeljük a munkájukat, de akár bíztatásunk jelét is kifejezhetjük egy pályakezdő vagy egyetemista csaldádtag, vagy akár egy új munkatárs részére. Az EURO alakú formacukor lehet motivációs eszköz, szeretetteljes gesztus, vagy éppen a másik értékelésének a kifejezése.

Lepd meg kollégáidat és üzletfeleidet ezzel a különleges ajándékkal, vagy dobd fel kávézód, teázód, éttermed színvonalát és kínálatát. Garantált a siker, hiszen a teázók, kávézók és cukrászdák kedvelt tárgyalási helyszínek. Egy olyan vendéglátóhely ahol több, mint tökéletes kiszolgálás mellett lehet tárgyalni, sikerre van ítélve!

Teremts értéket és egy értékes közösséget munkahelyeden, hogy a saját álmaidat is könnyebben és gyorsabban válthasd valóra. Édes különlegesség, ami csodákra képes! Ez az EURO formára préselt nádcukor!

Ne feledd, hogy az ördög a részletekben rejlik. Az euro alakú formacukor lehet a Te sikered titka! Rendeld meg most!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Zöld, Barna

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

 

nádcukor, cukor, cukorshop, kockacukor

Törlés

Leírás

Formára préselt kockacukorként a gyártás során a felhasznált alapanyagok kiválasztásánál fontos számunkra az egészségtudatos táplálkozás, ezért 100%-ban nádcukorból készítjük édesítőszereinket. A vidámság zálogaként színezzük a különböző formákat, de szigorúan természetes alapanyagokat felhasználva. Az alábbi forma egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

A termék az alábbi színekben érhető el: Kék, Barna

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

Próbáld ki, és vegyél pár euro alakú formacukrot!

A legtöbb nap, amikor felkelünk, munkába indulunk. És miért megyünk dolgozni? Pénzért. Olyan jó élmény hogy amikor a reggeli kávénkat/teánkat fogyasztjuk egyből a csésze (komolyabb felkészülés esetén bögre) mellett már ott is van egy euró.

Összetevők

A termék 1 kg-ra számíott anyagösszetétele:

  • Szacharóz: minimum 997 g. A késztermékben 2 %-nál kisebb mennyiségben felhasználva
  • (E163) Natblue maximum: 1 g
  • (E163) Enocianin maximum: 1 g
    • (MÉ 1-2-94/36 . számú melléklet 1. rész előrásának megfelelően)
  • Nádcukor, porcukor és ételszínezék

 

További, kizárólag természetes ételszínezékek:
E150a, E120, E131, E163, E100, E160a,  E141, Spirulina blue,
Összetevőinkről részletesebben az alábbi gombra kattinva olvashatsz

Allergének

A termék nem tartalmaz allergén összetevőket!

Átlagos tápérték 100g termékben

Fehér és színes termékek/100 g/3,5 g
Kalória399 Kcal/1686 kJ14 Kcal/59kJ
Fehérje
Szénhidrát99,7 gr3,49
 – melyből cukrok99,7 gr3,49
Zsír
 – melyből telített zsírsavak
Rost

 

Barna termékek/100 g/3,5 g
Kalória397 Kcal/1686 kJ14 Kcal/59kJ
Fehérje
Szénhidrát96,2 gr3,37
 – melyből cukrok96,2 gr3,37
Zsír
 – melyből telített zsírsavak
Rost

További információk

Tömeg0,123 kg
Méretek5 × 9 × 18 cm