Dollár formára préselt kockacukor – formacukor – XS doboz

9 656 Ft

Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

GlikémiásIndex: 68

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Dollár alakú formacukor a sikeres tárgyalás kulcsa!

A pénz a gazdagság, a bőség az értékesség szimbóluma, míg Amerikáról szinte azonnal a szabadság, a függetlenség és az álmok valóra váltásának lehetősége jut az emberek eszébe. A pénz szeretete és a gazdagságtudat fejlesztése, az önértékelés megerősítésére minden embernek csak a javára válhat. Ezt érdemes mindenféle módon erősíteni cégvezetőkben, üzleti partnerekben, családtagokban, vállalkozókban és alkalmazottakban. A dollár szimbóluma nem csak az anyagi gazdagságra és az érdekérvényesítő gondolkodásmódra utal. Ugyanúgy kifejezei az értékteremtést és a szellemi értékeket is. 

Dollár alakú formacukorral elérheted, hogy munkatársaid lelkesek maradjanak a sok munka ellenére! Elég hozzá egy emlékezetes kávézás!

Az érzések írják az emlékeket! Mindig azokra a pillanatokra emlékszünk jobban és élesebben, amelyekben megéltünk valamilyen fontos, meghatározó intenzív érzést! Miért ne tehetnénk emlékezetessé egy fontos üzleti tárgyalást, egy céges vacsorát, vagy akár csak egy megbeszélést partnereink, üzletfeleink számára?

Egy gesztus sokszor ezer szónál is többet ér! 

Egy kávé mellé helyezett dollár alakú formacukorral kimutathatjuk az alkalmazottak részére, hogy mennyire értékeljük a munkájukat, de akár bíztatásunk jelét is kifejezhetjük egy pályakezdő vagy egyetemista csaldádtag részére. A dollár alakú formacukor lehet motivációs eszköz, szeretetteljes gesztus, vagy éppen a másik értékelésének a kifejezése.

Lepd meg kollégáidat és üzletfeleidet ezzel a különleges ajándékkal, vagy dobd fel kávézód, teázód, éttermed színvonalát és kínálatát. Garantált a siker, hiszen a teázók, kávézók és cukrászdák kedvelt tárgyalási helyszínek. Egy olyan vendéglátóhely ahol több, mint tökéletes kiszolgálás mellett lehet tárgyalni, sikerre van ítélve!

Ne feledd, hogy az ördög a részletekben rejlik. A dollár alakú formacukor lehet a Te sikered titka! Rendeld meg most!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Zöld, Barna

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

 

nádcukor, cukor, cukorshop, kockacukor

Törlés

Leírás

Formára préselt kockacukorként a gyártás során a felhasznált alapanyagok kiválasztásánál fontos számunkra az egészségtudatos táplálkozás, ezért 100%-ban nádcukorból készítjük édesítőszereinket. A vidámság zálogaként színezzük a különböző formákat, de szigorúan természetes alapanyagokat felhasználva. Az alábbi forma egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

A termék az alábbi színekben érhető el: Zöld, Barna

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

 

Szinte nincsen olyan munkahely, amelynek valamilyen szinten ne lenne köze Amerikához. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a „dolgozóban” két dolog van mindig meló és kávé. Ezért érdemes a kellemest a hasznossal összekötni, és a kávé mellé kis amerikás dolgot tenni. Mondjuk egy dollár alakú formacukrot.

Összetevők

A termék 1 kg-ra számíott anyagösszetétele:

  • Szacharóz: minimum 997 g. A késztermékben 2 %-nál kisebb mennyiségben felhasználva
  • (E163) Natblue maximum: 1 g
  • (E163) Enocianin maximum: 1 g
    • (MÉ 1-2-94/36 . számú melléklet 1. rész előrásának megfelelően)
  • Nádcukor, porcukor és ételszínezék

 

További, kizárólag természetes ételszínezékek:
E150a, E120, E131, E163, E100, E160a,  E141, Spirulina blue,
Összetevőinkről részletesebben az alábbi gombra kattinva olvashatsz

Allergének

A termék nem tartalmaz allergén összetevőket!

Átlagos tápérték 100g termékben

Fehér és színes termékek/100 g/3,5 g
Kalória399 Kcal/1686 kJ14 Kcal/59kJ
Fehérje
Szénhidrát99,7 gr3,49
 – melyből cukrok99,7 gr3,49
Zsír
 – melyből telített zsírsavak
Rost

 

Barna termékek/100 g/3,5 g
Kalória397 Kcal/1686 kJ14 Kcal/59kJ
Fehérje
Szénhidrát96,2 gr3,37
 – melyből cukrok96,2 gr3,37
Zsír
 – melyből telített zsírsavak
Rost

További információk

Tömeg0,700 kg
Méretek13 × 28 × 8 cm