Skip to main content
Kávés apróságok, ajándékötletek, melyeket muszáj beszereznetek

Hoztunk nektek pár szuper, egyszerű – és persze kávés ajándékötletet a legjobbak közül, amiket kávéfanatikusismerőseitek imádni fognak!

ajándék, coffeetry

 

Ahhoz, hogy egyszer-egyszer meglepjünk egy kedves személyt, barátot, vagy barátnőt, nem kell feltétlenül megindokolni, hogy miért adjuk, és miért kapja a meglepit. Bőven elég, ha néhanapján figyelmesek vagyunk és csupán annak céljából lepjük meg a számunkra fontos személyt.

 

Ha biztosra akartok menni

Bátran kijelenthetjük, hogy, ha meghalljuk azt a szót, hogy „divat”, egyből egészen másra gondolunk, más jut róla eszünkbe, mint régen. Tény és való, hogy a divat – sokak állítása szerint – olyan, mint egy állandó körforgás. Folyton megismétlődik, időnként vissza-vissza térnek egyes régebbi trendek.

Sokan ma már szeretünk minél lengébben öltözködni, és bizonyos ruhadarabok, amik például jó pár évvel ezelőtt „kirívónak” számítottak, mára már elfogadotta(bba)k lettek. Talán a legfontosabb pozitívum ebben az egészben nem más, mint hogy bármit nyugodtan fel tudunk venni és viselni anélkül, hogy mások furcsán pislognának ránk.

Izgatottan hozzuk napvilágra a hírt, hogy ezentúl mi is bekapcsolódunk a divatba és annak világába, méghozzá nem is akármilyen termékekkel! Különféle – és természetesen kávés – pólókkal igyekszünk elnyerni tetszéseteket, valamint segítünk az ötletelésben, örömszerzésben, amennyiben meg szeretnétek lepni valakit.

Ahány ember, annyi (kávézási) szokás…

Szokás ezt mondani. A világon egészen máig számos kávézási szokás terjedt el. Ezek közül szerencsére egy kezünkön meg lehet számolni, hogy Magyarországon kb. hányat különböztethetünk meg. Például: vannak azok, akik csak feketén isszák. Akadnak olyanok, akik egy kávéskanálnyi mézzel. Esetleg vannak, akik sok-sok tejjel és/vagy cukorral, hogy a kávé ízét minél kevésbé érezhessék (mivel annyira nem csípik,) a lényeg, hogy a koffein játsszon szerepet a dologban.

Számunkra viszont a legfontosabb az, hogy ha már kávé, akkor fogyasszuk azt egészségesen:

ajándék, coffeetry

Nádcukorból is alkottunk, hogy az édesszájúak semmiképp se legyenek hátrányban, ha meglepiről van szó. Azért nádból, mert köztudott, hogy – elkészítési módjából és a benne található B-vitaminból adódóan – sokkal egészségesebb a kristálynál, vagy az egyszerű barnacukornál.

ajándék, coffeetry,

Kandiscukor pálcikák

Többféle méretben elérhetőek. Abban vannak nagy segítségünkre, hogy az egyszerű, hétköznapi kávézás élményeit ünnepi hangulatává varázsolják a nem mindennapi külsejükkel. Természetesen nádcukorból készültek.

Ha esetleg valaki úgy dönt, hogy szeretné kifejezni szeretetét, vagy esetleg megdobogtatni valaki szívét egy kis aprósággal, akkor a következőn kívül más nemigen jöhetne szóba! Szív alakú, rózsaszín figurina cukorkák.

ajándék, coffeetry,

Tombol a nyár és itt az esküvőszezon. Ezek a kis szív alakú finomságok pedig akár esküvői ajándéknak – vagy díszítésnek – is tökéletesen megfelelnek, hiszen egyszerűek, mégis csinosak, és ráadásul nagyon finomak.

(Még) egy kis ízelítő…

Továbbra is készülünk nektek meglepetésekkel, termékekkel! Az pedig nem is kérdés, hogy milyenekkel, hiszen mostanra már biztosan tudjátok, hogy nálunk a jelszó: KÁVÉ

 

A fent található termékeket könnyen el tudjátok érni, valamint megszerezni vadonatúj webshopunkból: www.coffeetry.hu

Képek forrása: www.coffeetry.hu
Szerző: Hajas Imelda