Skip to main content
Így tedd exkluzívvá a kávézást! – Édes kis cukiság

A nádcukor manapság nagy népszerűségnek örvend, ahogy a manufakturális eljárás is. Vajon mi születik abból, ha a kettőt ötvözik? Ínycsiklandó kávés cukiságok és szopogatnivaló édes pálcák. Ezek a cukiságok biztosan megédesítik a napodat, és egyedi kávéélményt biztosítanak.

Napjainkban a kézműves termékek egyenlők a minőséggel. Meghalljuk a kézműves szót, és rögtön valami egyedi, valami magasabb rendű jut az eszünkbe. Kézműves szappanok, kézműves fagylalt, kézműves sütemények… Ezek mellett lépnek színpadra a kézműves formacukrok és kandispálcák.

A nádcukor az egészséges táplálkozás egyik alappillére, mely nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot. A növény, amiből kinyerik, a cukornád, így vitamint és ásványi anyagokat is tartalmaz. De mi köze mindennek a kávéhoz?

édes, kávé,

Színes cukiság a kávédba

A kávébab alakú formacukorral kifejezheted a kávé, míg a szívecske alakúval a párod iránti imádatodat. Igen, jól láttad. Kávébab, szívecske, tealevél és gömb alakú cukrokról van szó. A kocka már kiment a divatból… Egy cuki szívvel vagy kávébabbal édesebben indul a nap, jobban esik a kávé. Arról nem is beszélve, hogy a formacukor stílusától igazi elitnek érezheted magad. Többféle színben, formában és méretben vásárolhatod meg a cukrokat.

Édes, egyedi és természetes alapanyagokból készül. Kell ennél több indok? Mert tudom még fokozni. A stílusos retikül alakú táskában forgalmazott formacukrok tökéletes ajándékként szolgálnak a vérbeli kávéimádóknak. Ki ne örülne ilyen stílusos nyalánkságnak?

édes, kávé,

Szopogatnivaló cukiság a kávéd mellé

Finom édes, ráadásul többféle színben és méretben is megízlelheted. Vigyázat! Ha egyszer kipróbáltad, félő, hogy nem is akarsz mást a szádba venni. Az úgynevezett kandispálcák szintén nádcukorból készülnek, valamint különböző italok (kávé, tea, forró csokoládé) trendi kiegészítőjeként szolgálnak.

A pálcákat akár díszdobozba csomagolva is megvásárolhatod. Ajándékötletnek, de akár különböző rendezvényekre is tökéletes választás. A kandispálca szintén a kávé megédesítésének egy újszerű módja.

édes, kávé,

A kávé már önmagában is egyfajta életérzés. A fent említett kiegészítőkkel pedig még egyedivé is teheted a kávézási szokásaidat. Még a munka is jobban megy a gondolatra, hogy a szünetben a kávéd mellé egy szív alakú cukiság és egy édes szopogatnivaló is jár. Arról ne is beszéljünk, hogy a reggeli első kávé is sokkal jobban esik a Figurina és Rocca termékekkel.

Még nem is kóstoltad, de már most imádod, igaz? Nem is csoda, hiszen az exkluzív kávéélmény nem csak a kávéimádók, hanem mindenki számára vonzó.

Látogass el webshopunkba, és
vásárolj kedvedre az édes kis cukiságok közül!

 

 

Forrás / Fotó: https://coffeetry.com/

Szerző: Írók között